Dvostopenjska snežna freza Troy Bilt Storm 2410

Ima vse premijske funkcije, ki jih ponuja Troy-Bilt – sistem za lažje obračanje, ročne grelnike (ki delajo), 4-smerni nadzor izmeta, dolgo cev za izmet in žaromete. Enostavno obožuje 30-40 centimetrov običajnega snega in zabavno je gledati, kako daleč ga bo vrgel! Tisto, kar pa mi ni všeč pri tej snežni frezi, je sprednja stran – Tristopenjski sveder se vrti približno 10-krat hitreje kot stranski sveder.

Ko gre skozi 5 do 10 centimetrov snega, se sneg samo »razpiha« vse naokoli. Torej, če želite očistiti dovoz v enem prehodu, boste morali imeti neočiščen del vašega dovoza vedno na desni strani stroja. Z drugimi besedami, začeti morate sredi dovoza in ob koncu prehoda obračati levo. Snežne freze Troy Bild Storm 2410 mi ni uspelo zamašiti, ampak če boste čistili moker sneg, se ga po navadi nekaj nabere v ohišju. Imeli boste veliko dela s čiščenjem preden stroj pospravite v garažo.

Odstranite sneg z Troy Bilt Storm 2410, dvostopenjske snežne freze, ki se je zmožna spoprijeti s snegom do višine 30 cm. S hitrim pritiskom na gumb, ta snežna freza oživi in preprečuje, da bi se zapletli v kable in podaljške pri odstranjevanju snega. Šest hitrosti naprej in dve vzvratno zagotavljajo vsestranskost, ki jo potrebujete za vse vrste zimskega vremena.

Smer izmetavanja lahko nastavite z ročico za krmiljenje izmetne cevi, zobati jekleni sveder pa reže skozi sneg za hitro odstranjevanje. To zimo lopato vrzite v smeti in se odločite za lažjo metodo odstranjevanja snega: snežna freza Storm 2410. Dvostopenjska snežna freza Troy Bilt Storm 2410 se je zmožna spoprijeti s snegom do globine 30 cm, težave pa ima s plundro in mešanico snega in blata.

Similar Posts: