EdgeStar KC2000 je eden izmed najcenejših kegeratorjev

EdgeStar KC2000 je eden izmed najcenejših kegeratorjev, ki so na voljo na današnjem trgu. To je odličen cenejši kegeratorja za tiste, ki želijo vstopiti v čudovit svet piva, ki teče v udobju vašega doma ali med prostim časom.

Ko gre za cenovno ugodno in točeno pivo, ki je vedno na voljo, ne iščite dlje od kegeratorja Edgestar KC2000. Ta kompaktna naprava ohranja vaše pivo ohlajeno in ga servira redno brez kakršnih koli težav. Torej, če so vaše ambicije velike, vendar je vaš proračun nizek, je ta mali dragulj prava izbira.

Kako izgleda?

Kegerator EdgeStar KC2000 ima videz spremenjenega mini hladilnika in je zato UL odobren. Na voljo je v moderni črni barvi s prestavljivimi vrati. Na dno naprave je pritrjena zaščitna kovinska talna plošča, kar ji daje dodatno vzdržljivost in trdnost. Vključena so štiri kolesa, ki jih je mogoče pritrditi, kar omogoča, da je kegerator zelo mobilen in se zato lahko premakne v željen položaj.

Na zgornjem delu kegeratorja je kromirana varnostna ograja, ki obdaja tri zgornje strani, kar pomaga zavarovati kozarce in preprečuje njihovo padanje in lomljenje. Pladenj za zbiranje kapljic ujame vsakršno prekoračitev, potem ko se pivo natoči. Za piko na i moramo pohvaliti še pipo iz nerjavečega jekla za točenje hladnega piva, ki hladi žejo. Na zadnji strani kegeratorja je pritrjen zunanji aluminijasti rezervoar za CO2.

Značilnosti

Nizkotemperaturni termostat

Vgrajeni termostat omogoča kegeratorju, da doseže in ohranja zelo nizke temperature. Velik plus za hitro hlajenje, pri katerem bo vaše pivo vedno hladno.

Manjša širina

Širina je za 10 cm manjša od standardnega kegeratorja polne velikosti, vendar je še vedno dovolj velik, da lahko v njega vstavimo sodček polne velikosti. To je odlično za vgradnjo v tiste ožje prostore ali vrzeli v kuhinji ali moškem brlogu.

Priložena kolesa

Kolesa omogočajo enostavno premikanje iz sobe v sobo, kadar je to potrebno. To je lahko zelo koristno in priročno pri zabavah.

Similar Posts: