Zdravje

Hlajenje mišic po športni aktivnosti

Hladilna masažna krema skrajša čas okrevanja. Kremo nanesemo po športni aktivnosti. Krema skrajša čas okrevanja ter preprečuje utrujenost. Kremo je potrebno nanesti na prizadete dele. Kreme katere vsebujejo mentol in kafro imajo hladilni učinek.

Pri izbiri hladilne masažne kreme izberite kremo katera se hitro vpije in ima dolgotrajno delovanje. Kreme katere ne vsebujejo masti so primerne za terapevtsko masažo. Kremo je priporočljivo nanesti večkrat na dan. Masažne kreme največkrat vsebujejo tudi eterična olja bora, evkaliptusa, čajevca in vražjega kremplja. Hladilna masažna krema zmanjšuje utrujenost po fizični aktivnosti. Masažne kreme s hladilnim učinkom so primerni tudi za vrhunske športnike. Hladilne kreme ne vsebujejo povzročiteljev alergij. Najbolj primerne sestavine za izdelavo hladilnih masažnih krem so naravne sestavine brez maščob.

Športne kreme kožo negujejo in vlažijo

Vrhunski športniki redno uporabljajo različne kreme. Te zagotavljajo učinkovitost v ekstremnih pogojih. Učinkovitost hladilnih masažnih krem je dokazana tudi s strani uradne medicine. Najbolj pogosta sestavina za sproščanje mišic je mentol. Za zmanjšanje mišične napetosti kreme vsebujejo olja evkalipta ter bora. Kreme za vrhunske športnike so obogatene s sončničnim oljem in vitamini.

Hladilno masažni gel je primeren za bolečine v mišicah in sklepih. Kolesarji uporabljajo hladilni masažni gel, ki ga nanesejo na kolesarsko podlogo. Gel zagotavlja zaščito kože na občutljivih delih. Masažni gel je potrebno nanesti na kožo vsaj pet minut pred vadbo tako zagotovimo optimalno delovanje.

Hladilna masažna krema zmanjša vnetje in pospeši hitrost okrevanja

Hladilno masažno kremo lahko nanesete tudi na utrujena stopala ali ko želite stopala samo osvežiti. je potrebno Krogla v kombinaciji z hladilno masažno kremo pripomore k hitrejšemu okrevanju. Le-ta omogoča, da športnik doseže točno določene mišične predele. Kremo se lahko nanese pred in po vadbi. Krema v kombinaciji z masažo pripomore k sproščanju mišičnih vozlov in poveča cirkulacijo krvi.

Objave iz iste kategorije: