Tehnologija

Kako izbrati primeren ovitek za apple iphone 5.

iphone_5_etuiNa tržišču je zaradi vedno večjega povpraševanja na voljo vse več raznovrstnih produktov, namenjenih za zaščito in izboljšavo videza vašega pametnega telefona. Trgovina Gizmo ponuja široko paleto različnih ovitkov ki bodo vaš apple iphone 5 obvarovali pred poškodbami ter vašemu telefonu dodali osebni pečat. Najbolj pogoste poškodbe pametnega telefona apple iphone 5 so poškodbe ekrana in tipk, torej fizične poškodbe na produktu samem ter na ohišju, in ne poškodbe operacijskega sistema.Ovitki ki jih ponuja trgovina Gizzmo so skrbno izbrani med nešteto različnimi proizvodi na tržišču, z namenom da vašemu pametnemu telefonu nudijo popolno zaščito. Telefon varujejo tako pred padci, kot pred vsemi ostalimi predmeti, ki se znajdejo v vašem žepu in so s telefonom v neposrednem stiku.

Ovitki za apple iphone 5 ki jih ponuja trgovina Gizzmo so na voljo v različnih barvah in barvnih kombinacijah ter vzorcih. Na voljo so tudi prozorni ovitki Opticase, katerih namen je zgolj varovanje vašega pametnega telefona, od same popolne zasnove pametnega telefona apple iphone 5 pa ne odtegnejo pozornosti. Pomembna je tudi izbira pravilnega materiala za zaščito vašega pametnega telefona. V trgovini Gizzmo tako ponujajo vse od silikonskih ovitkov, do takšnih narejenih iz termoplastičnega poliuretana ali kovine. Izbira materiala je prepuščena posamezniku, ki se za ovitek odloči glede na njegovo funkcionalnost. Važna pa je tudi oblika ovitka. V ponudbi so ”bumper” oblika, ki fiksno objame Vaš telefon na robovih in preprečuje nastanek poškodb, ki se zgodijo ob padcu na ravna tla. Dajejo tudi dober oprijem, kajti je večina le-teh narejena iz gume. Etuiji so zaščita za celoten telefon, z njim ne boste potrebovali dodatnih folij za zaščito proti praskam, saj so večnamenski. Nekaj je takšnih, ki se ovijejo okoli telefona in se zaprejo z neškodljivim magnetom. Drugi pa so ”žepkasti” v katerega se Vaš telefon popolnoma prilega, mehka struktura pa preprečuje praske in ublaži udarce. Na voljo so tudi ovitki, ki zaščitijo le zadnjo stran telefona, ki pa so veliko bolj estetski in privlačni mladim. So iz trpežne plastike, tako da lahko neštetokrat zdrsijo iz rok, vaš telefon pa bo zaščiten pred udarci.

gizmoOvitek izberemo na podlagi materiala, barve in oblike, ki nam najbolj ustreza. Izbirate lahko med trpežno plastiko, robatim usnjem, mehkimi oblazinjenimi blagovi in hladno kovino. Različne barve in vzorci pa bodo vzudili otroka v Vas, saj jih je toliko, da se ne boste mogli odločiti katerega bi izbrali. Obliko pa izberete tako, da se vprašate kaj počnete s telefonom skozi celoten dan, naj bo to hoja skozi prezasedeno mesto, kolesarjenje v naravi ali delo v pisarni. Od gumjastih ovitkov, do ovitkov na preklop, ki vam drži telefon pokonci brez, da uporabljate roke, do ovitkov, ki se popolnoma ujemajo z vašo garderobo ali takšnih, ki Vam jo popestrijo. Najbolj pa vas bo prepričal ovitek na prvi dotik. Zato nikar ne odlašajte in obiščite spletno stran Gizmo, kjer vas bo prepričal pester izbor zaščite za vaš pametni telefon.

 

Objave iz iste kategorije: