Lepota in moda

Kako si urediti gelish nohte?

Tudi vi skoraj nevoščljivo pogledujete k urejenim nohtom, ki jih ima vaša sodelavka? Vedno so urejeni, sijoči in lak se ji nikoli ne kruši. Vas zanima, kako je to mogoče? Mi smo prepričani, da uporablja gelish nohte ali pa da geliranje nohtov ureja pri kozmetičarki. Zakaj ne bi te manikire preizkusile tudi same?

Geliranje nohtov in gelish nohti niso ena in ista stvar. Gelish nohte si boš doma veliko lažje uredila, pa tudi začetni kompleti so veliko cenejši, že od 50 € dalje, če pa izkoristiš kakšno posebno akcijo, lahko dobiš začetni set še ceneje! Seveda govorimo o ponudbi slovenskih spletnih trgovin, če boš pa naročala izven slovenskih meja, bodi samo pozorna na to, da je vse v skladu z EU predpisi, sploh kar se UV lučke tiče. Menda ja si ne želiš tega, da bi ti odpovedala že po nekaj začetnih uporabah?

Kako si lahko sama urediš gelish nohte?

Nohte si boš morala najprej nekoliko popiliti (spolirati) s posebno pilico, da bodo enakomerni in se bo gel lažje nanesel. Potem sledi prvi nanos gel laka (base coat). Ta nanos je obvezen in ga nikar ne izpustite, daj zagotavlja zaščito vašega naravnega nohta!

Vsak nanos gel laka, vsega skupaj so trije, morate zaključiti s sušenjem pod UV ali LED lučko. Če imate set z UV lučko, morate vsak nanos sušiti 2 min, če pa imate LED lučko bo zadostovalo že 30 sekund.

Drugi nanos je končno nanos vaše najljubše barve. Nikar ne pozabite, da morajo biti nanosi tanki in čim bolj enakomerni, da bodo vaši nohti delovali čim bolj naravno in se lak ne bo »grbančil«.

Zadnji nanos zaključite s »top coat« gel lakom, ki bo zaščitil barvo in vzdržal visok sijaj tudi do 4 tedne.

Kje boste dobile vse potrebne pripomočke? Obiščite spletno stran in začnite z nakupovanjem!

Objave iz iste kategorije: