Kavbojke

 

(Photo credit: Wikipedia)

Kavbojke so nekaj povsem običajnega v ženski ali moški garderobi. So kos oblačila, ki je tradicionalen in primeren za vse priložnosti. Za v službo ali sprehod ponavadi izberemo modre kavbojke, medtem ko bolj za posebne priložnosti nekoliko previdnejše izbiramo med barvami. Tako se lahko odločimo za bel jeans ali nekoliko temnejše modre kavbojke, ki bodo dale elegantnejši vtis.

Danes v modo prihaja jeans, ki je narejen iz raztegljivih materialov, kar pomeni, da vsebuje vsaj nekaj odstotkov elastena, tako so kavbojke veliko bolj udobne in nosljive kot prej, ko so na trgu bile zgolj robate hlače. Modni kreatorji pa se tudi večkrat poigrajo s svojimi kroji, ko na kavbojke našijejo kakšne broške ali druge modne dodatke, ki dajejo glamurozen vtis. Takšne hlače nosimo k oprijetim elegantnejšim majicam.

Nekateri jeans se mora oprati na roke, saj bi pralni stroj uničil njegovo teksturo. Bodite pozorne na oznake, kjer so navodila, da ne boste presenečene že ob prvem pranju.

Nove modne trende lahko preverimo v spletni trgovini z oblačili, kjer se boste lažje odločile, kaj vam ustreza, saj boste kavbojke videle na modelih, kar pomeni, da vas kroj ne bo presenetil v garderobi, ko bo na telesu stal popolnoma drugače, kot je bilo videti na prvi pogled. Marsikdaj je mnogo lažje preverjati ponudbo preko spleta, kot se odpraviti v fizične trgovine, kjer nas nakupi popolnoma izmučijo.

Kavbojke so sicer nekoliko bolj delikatna zadeva, zato se upravičeno bojite, da vam velikost ne bo ustrezala, vendar je strah odveč, saj jeans vsebuje elasten in je tako raztegljiv, tudi če ne zadenete čisto konfekcijske številke, ki jo kupite. Sicer pa boste imele vedno možnost zamenjave blaga ali možnost vračila denarja. Nikakor pa ne izključite možnosti telefonskega svetovanja, kjer boste dobile odgovore na morebitne nejasnosti. Naj bodo kavbojke, ki jih boste izbrale moderne in hkrati udobne.

Similar Posts: