Kje kupiti podaljške za lase?

 (Photo credit: pedrosimoes7)

Za začetek imate na voljo dve možnosti: Slovenija ali tujina. Če raziskujete dalje, se vam odprejo še nekatere druge možnosti: spletna trgovina, fizična trgovina ali frizerski salon. Razlike v ceni so lahko ogromne, a tudi podaljški za lase si niso vedno enaki. Kje je torej najbolje opraviti nakup?

Tudi pri nas je v večjih mestih kar nekaj trgovin, kjer lahko kupiš podaljške za lase, lasulje, lasne vložke in druge lasne dodatke. Prednost fizičnih trgovin je gotovo v tem, da se lahko v živo prepričate o kakovosti in barvi las ter se tako morda še najlažje odločite kateri odtenek ali dolžina vam najbolje. Cena bo morda nekoliko višja kot v kateri izmed spletnih trgovin, a v tem primeru ste lahko prepričane, da ne kupujete mačka v žaklju.

Najpogostejša izbira so spletne trgovine. V slovenskem spletnem prostoru obstaja kar nekaj spletnih trgovin, ki ponujajo podaljške za lase po ugodni ceni, hkrati pa jamčijo za njihovo kvaliteto. Večinoma je tudi tako, da v kolikor z izdelkom niste zadovoljne, ga lahko v določenem času vrnete, v kolikor pa ne veste, kateri odtenek izbrati, imate različne načine komunikacije s prodajalcem, ki vam bo znal svetovati.

Če pa boste podaljške za lase kupile v kateri izmed tujih spletnih trgovin, morate najprej ločiti seme od plevela, da ne boste na koncu razočarane z nakupom. Preberite si njihove ocene in mnenja njihovih strank, vzpostavite komunikacijo z njimi in se prepričajte kaj in od koga kupujete.

Vse informacije o lasnih podaljških pa dobite tukaj.

Similar Posts: