Lepota in moda

Majce, ki navdušujejo tudi najbolj zahtevno publiko

Ko se osredotočate na izbiro poletnih oblačil, so kratke majice izjemno dobrodošla izbira. V resnici si brez njih poletnega časa ne znamo niti zamišljati. V tem času so izjemno zaželene tudi majice brez rokavov. Slednje so predvsem dobra izbira za najbolj vroče dni v letu. Sicer pa so kratke majce lahko primerna izbira tudi v drugih letnih časih, ko se uporabljajo pri različnih športnih aktivnostih.

Kratke majice se torej med seboj razlikujejo tudi po namembnosti. Nekatere T-shirt so tako elegantno oblikovane, da jih brez pomislekov lahko nadenemo tudi za bolj formalna srečanja. Spet druge so izdelane iz materialov, ki se najbolje obnesejo pri vadbi.

Majice za posebna praznovanja

V garderobni omari prav vsakega od nas pa se pojavljajo tudi posebej krojene majce, ki smo jih dali izdelati za posebno priložnost. Na njih je navadno kakšen izbran motiv pa tudi napis. Slednji je neredko humorne narave. Lahko predstavlja tudi kakšno ljubezensko misel. Odvisen je zlasti od priložnosti, za katero smo tekstil dali potisniti.

Kratke majice z napisi
Kratka majica z ljubezenskim napisom

Majice z napisi in fotografijami so odlična izbira tudi ob zaključku šolanja. S svojimi sošolci in sošolkami se lahko dogovorite za izdelavo tekstila po meri. Ker boste naročili ne tako malo majic, boste ob tem zagotovo deležni tudi posebnega popusta.

Potiskane majčke za najmlajše družinske člane

Tisk na majice je dobrodošla storitev tudi tedaj, kadar v dom sprejmemo novega družinskega člana. Na najmanjšo možno majico ali pa na bodi lahko natisnemo nekaj ljubkih motivov, za piko na i pa na tekstil natisnemo še malčkovo ime. Takšno oblačilo bo malček kasneje, ko odraste, zagotovo hranil, saj lahko predstavlja zelo lep spomin.

Tudi sicer otroci radi nosijo pestro potiskane majice. Otroške majčke s potiskom so na trgu na voljo v številnih različicah. Daleč najbolje pa se prav zagotovo prodajajo tiste, na katerih so naslikani junaki iz znanih oziroma priljubljenih risanih serij.

Potisk na polo majice

YouTube video
Kako pravilno obleči polo majice

Izmed vseh omenjenih majic imajo prav posebno mesto še polo majice. Takšna izbira oblačila je dobrodošla tako za moške kot tudi predstavnice nežnejšega spola. V primerjavi s klasično zasnovanimi majicami te delujejo precej bolj resno, zato jih nosimo predvsem ob formalnih srečanjih.

Objave iz iste kategorije: