Dom

Motorna žaga Husqvarna 445

X-Torq motor

Ta funkcija povečuje učinkovitost porabe goriva in zmanjšuje ravni emisij, ki bo skladna tudi z najstrožjimi okoljskimi predpisi. Povečana učinkovitost porabe goriva pomeni, da lahko opravimo več dela z manj polnjenji goriva. Zmanjšana količina izpušnih plinov je koristna tudi za vaše zdravje. Tudi če med delom z motorno žago Husqvarna 445 nosite masko, se lahko izpušni plini še vedno zadržijo v vaših oblačilih, laseh in koži. To lahko moti ljudi, ki so alergični.

Stranski mehanizem za napenjanje verige

Mehanizem za napenjanje verige je nameščena na strani, tako da lahko z eno roko preprosto prilagodite verigo, medtem ko z drugo držite motorno žago.

YouTube video

Snap-Lock pokrov

Pri čiščenju ali menjavi svečk lahko s snap-lock pokrovom prihranite čas. Zaradi enostavnega dostopa obstaja tudi večja verjetnost, da boste izvedli priporočeno preventivno vzdrževanje. Vsi vemo, da je to potrebno storiti, toda ko dejansko pride čas za to, nimamo prave volje.

Tridelna ročična gred

Gred je narejena s tremi ločenimi kosi za maksimalno vzdržljivost. To omogoča, da ročična gred vzdrži težka opravila.

LowVib

Motorna žaga Husqvarna 445 ima sistem, ki je zasnovan za zmanjšanje ravni vibracij. Vibracije motorja lahko uporabnike hitro utrudijo. Zmanjšanje stopnje vibracij lahko zmanjša utrujenost in vam pomaga pri daljšem delu, kasneje pa čutimo tudi manj bolečin v mišicah.

Vidna raven goriva

Indikator goriva je prozoren, tako da lahko enostavno ugotovite, koliko goriva imate v vsakem trenutku. Tako lahko bolje načrtujete svoje odmore. Prav tako vam ne bo treba skrbeti, da vam bo zmanjkalo goriva sredi rezanja velikega in nevarnega debla, saj boste vedeli, koliko goriva imate še pred začetkom.

Objave iz iste kategorije: