Naj dnevna soba postane vaš najljubši prostor!

Če si na spletu pogledate kotne sedežne garniture, vidite da so si v osnovi precej podobne. Vendar pa to še ne pomeni, da med njimi ne obstajajo razlike. Te niso le v dizajnu, barvi in obliki, temveč tudi v kakovosti in trajnosti. Glavne razlike se torej pokažejo šele čez čas, po letih uporabe. Kako že pred nakupom vedeti, da gre za kakovosten izdelek? Tako, da kupujete tam, kjer cenijo svoje kupce in imajo na voljo le lepe in kakovostne izdelke. Pokukajte na volino.si in si oglejte, kaj vse ponujajo!

Čudovite kotne sedežne garniture

V kolikor imate v vaši dnevni sobi dovolj prostora, so kotne sedežne garniture idealne za vas. Omogočajo namreč več udobja, na njih pa lahko sedi tudi več ljudi. Poleg tega pa so takšne garniture zelo lepe na pogled. V različnih pohištvenih katalogih zato prevladujejo prav takšne garniture, saj lepo zapolnijo prostor. Zelo priljubljene so tudi med arhitekti in notranjimi oblikovalci, ki običajne kavče radi nadomeščajo z večjimi garniturami.

Lahko jih postavite čisto ob steno ali pa malo stran od nje. Tako bodo v prostoru prišle še bolj do izraza. Kotne sedežne garniture lahko okrasite z blazinami ali drugimi dodatki. Seveda pa izberite takšne, ki so lepe že same po sebi. Tako dodatki ne bodo nuja, ampak le dodatna popestritev. Nekatere izmed garnitur je možno spremeniti tudi v pomožno ležišče, spet druge pa imajo v vznožju skrit velik predal. Tako so še bolj uporabne.

Pozor, pri nakupu – dimenzije in oblika

Navadno kotne sedežne garniture niso simetrične, ampak imajo eno daljšo in eno krajšo stranico. Zato se je treba pred nakupom prepričati, kako so zasukane. Le tako jih boste brez težav postavili v prostor tako, kot ste si zamislili. Poleg tega pa so pomembne tudi same dimenzije garniture. Pred nakupom dobro premerite dnevno sobo oziroma prostor, kamor nameravate postaviti garnituro. Upoštevajte tudi to, koliko prostora mora ostati za gibanje, klubsko mizico ali kakšne druge dodatke. Šele nato se – opremljeni z dimenzijami – odpravite na lov za primernim pohištvom. Pametno je namreč poleg garniture kupiti še omarice in druge dodatke za dnevno sobo ter jo tako lepo in premišljeno opremiti v celoti.

Similar Posts: