Lepota in moda

Nanos ličila bo lažji z uporabo namenskih čopičev

Pravilno izbrana, kvalitetna ličila lahko prikrijejo drobne pomanjkljivosti in poudarijo vaše prednosti. Dandanes imate na voljo tudi številne ugodne tečaje oziroma delavnice, s pomočjo katerih lahko postanete prava mojstrica ličenja. A za profesionalno ličenje ne bodo dovolj le kakovostna ličila in spretnosti, ampak boste potrebovali tudi ustrezne pripomočke za nanos.

puranatura1

Kakovosten čopič poskrbi za tisto zadnjo piko na i

Možnost uporabe kvalitetnih čopičev bo občutno olajšala postopek ličenje in poskrbela za boljši končni rezultat. Pomembno je, da imate na voljo karseda pestro izbiro čopičev različnih debelin, saj je pri različnih predelih obraza potrebna uporaba drugačnega čopiča. Tako boste za nanašanje senčila izbrali čopič precej drugačne debeline in oblike kot denimo za nanašanje pudra ali rdečila za lička, spet drugačen čopič pa bo potreben pri nanašanju ličila na ustnice. Gotovo vam bo prišel prav tudi zelo tanek čopič, ki omogoča natančen nanos »eyelinerja« (tekočega črtala za oči). Skrivnost je pogosto prav v detajlih in raznoliki čopiči za ličila vam lahko pomagajo doseči natanko takšen učinek, kot si ga želite. Namesto kupovanja posameznih čopičev se raje odločite za nakup kompleta, saj je ta opcija cenovno precej bolj ugodna.

Ne pozabite na redno odstranjevanje ličil pred spanjem!

Ko govorimo o ličenju, pa seveda ne smemo pozabiti poudariti, kako pomembno je tudi natančno odstranjevanje ličil. S tem boste ohranili zdravo kožo in zavrli proces staranja, obenem pa boste preprečili tudi zamašitev por ter odstranili drugo umazanijo, ki se je nabrala čez dan. Poskrbite, da bo čiščenje dovolj temeljito, za kar boste prav tako potrebovali ustrezne pripomočke. Zgolj voda namreč v večini primerov ne zadostuje, še posebej pri vodoodpornih ličilih. Pripomočki, ki jih uporabljate za odstranjevanje ličil, naj bodo dovolj učinkoviti, da svojo nalogo opravijo temeljito, a obenem tudi dovolj blagi in nežni do vaše kože.

Objave iz iste kategorije: