Tehnologija

Navigacija Sygic za običajne in profesionalne uporabnike

Velik zaslon, enostavno gibanje po meniju, dobra osvetlitev in jasna navodila. Vse našteto so odlike dobre navigacijske naprave. Med vožnjo morate namreč ves čas spremljati promet in nimate časa za nenehno vnašanje novih navodil ali brskanje po številnih podmenijih. Potrebujete jasno in enostavno navigacijo, ki vas popelje od točke A do točke B brez nepotrebnih zapletov. Potovanje po Evropi bo na ta način enostavno in neproblematično. Doma vnesite predvidene točke, shranite načrte poti in jih aktivirajte, ko jih potrebujete.

Navigacija za zahtevne uporabnike

Navigacija Sygic je namenjena tako običajnim, kot tudi profesionalnim uporabnikom. Uporabljajo jo tako vozniki avtobusov, tovornjakov, kot tudi taksisti in drugi prevozniki. Odlikujejo jo velik zaslon, jasna osvetlitev in enostavno upravljanje. Izbirate lahko med različnimi modeli, vendar je sedaj najbolj prodajan hit ravno WayteQ x995 z kar 17,8 cm velikim zaslonom. Pri nakupu naprave prejmete tudi Sygic program z zemljevidi vseh evropskih držav s posodobljeno cestno ureditvijo.

YouTube video

Natančen GPS sprejem

Navigacijska naprava WayteQ ima vgrajeno visoko zmogljivo in občutljivo anteno, ki zagotavlja odličen sprejem GP signalov. Signal lovi tudi med stavbami in v tunelih. Zaslon naprave je zelo odziven zaradi česar se enostavno premikate po meniju, povečujete in oddaljujete posamezne izseke ter brskate po zemljevidu. Sygic daje jasna in natančna navodila, kar preprečuje zgrešitev odsekov ali vožnjo v napačno smer. WayteQ ima močno baterijo, ki zdrži tudi do dve uri aktivnega delovanja, brez napajanja.

Wi-Fi in nameščanje aplikacij

Na napravo lahko namestite tudi druge aplikacije prek Wi-Fija. Med vožnjo lahko vaši sopotniki brskajo po spletu, glasovna navodila pa prenesete kar na svoj radio s pomočjo FM oddajnika. Naprava ima močan procesor, ki omogoča hitro delovanje brez zastajanja slike. Ima tudi 1GB delovnega pomnilnika ter 8GB internega spomina z možnostjo razširitve. Podatke, kot so posamezne poti in potovalne razdalje navigacijskega progama Sygic, pa enostavno shranite na napravo in si jih odprite, ko jih potrebujete.

 

Objave iz iste kategorije: