Zdravje

Olje divjega origana – učinkovita naravna podpora

Olje divjega origana je prehransko dopolnilo, ki ga na svojih spletnih policah prodaja tudi zelo priljubljena spletna trgovina Bioforma, ki poleg tega izdelka predstavlja in prodaja še nešteto drugih izdelkov, ki ugodno vplivajo na naše življenje.olje-divjega-origanaIzdelek se pridobiva iz 100 % naravnega čistega divjega origana.

Ali ljudje vedo kaj je origanovo olje?

Izdelek je med ljudmi poznan kot zelo učinkovit pri naravni podpori, natančneje pri izločanju sline, želodčnega soka in žolča, pri prebavi pri dihalih, lahko se namreč uporablja za inhaliranje) ter pri podpori imunskega sistema.
Izdelek lahko v mešanici z oljčnim oljem nanašamo na kožo. Nekaj kapljiv lahko dodamo tudi v šampon. Uporablja pa se ga seveda tudi za dezinfekcijo različnih površin v domačem gospodinjstvu.
V steklenički, ki jo ponuja spletna trgovina Bioforma, je 20 % olja divjega origana. Strokovnjaki priporočajo 5 kapljic, enkrat do dvakrat na dan. Priporočajo, da ga uporabljamo v kombinaciji z 5 ml olja ali pa preprosto s sokom.
Pri tem nas strokovnjaki opozarjajo, da ne smemo prekoračiti priporočanega dnevnega odmerka. Seveda se to prehransko dopolnilo ne sme uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Ne priporočajo pa ga nosečnicam, doječim materam in otrokom. Prav tako ga odsvetujejo osebam, ki imajo težave s prebavo ali pa so preobčutljivi na katero izmed sestavin, ki jih vsebuje steklenička. Prav tako olja ne smemo uporabljati na genitalijah in anusu. To bi namreč povzročilo kratkotrajni povečan utrip srca, to je podobno, kot da bi zaužili zelo pekočo hrano. Prav tako izdelek ne sme priti v stik z očmi.
Izdelek moramo hraniti hermetično zaprtega pri sobni temperaturi. Zaradi svojih naravnih sestavin se lahko barva, aroma in okus vsake serije razlikujejo, kar pa seveda nikakor ne vpliva na kvaliteto izdelka.

YouTube video

Več o izdelku lahko najdete na spletni strani trgovine Bioforma, kjer je izdelek zelo podrobno predstavljen. Poleg je seveda navedena tudi cena izdelka. Lahko pa si preberete mnenje strank, ki so izdelek že kupile in ga že uporabljajo. Videli boste, da se izdelki nasploh lahko prodajajo v različnih oblikah in v različnih količinah.

Objave iz iste kategorije: