Dom

Plinski žar Weber E-210 prinaša brezhibne rezultate

Čaka vas popolno poletje

Predstavljajte si, da sedite na soncu s svojo družino ali greste gledat tekmo. Lahko ga celo peljete do plaže ali do sončnega parka ob potoku; in uživate meso pečeno na popolni temperaturi.

Dodajte nekaj pločevink piva, nekaj stolov, nekaj dobrih prijateljev in glasbo in zagotovo se boste dobro zabavali. Naša štiričlanska družina rada posluša klasiko, vrže nekaj zrezkov na žar, in zabava se lahko začne.

Zakaj bi kupili plinski žar Weber?

Tako kot je poletje nepopolno brez žara, sta tekoči propan in vaši najljubši kosi mesa nepopolni brez kakovostnega žara Weber. Ena od največjih stvari, ki si jih morate zapomniti, ko kupujete žar, je, da kupujete blagovno znamko, ugled in garancijo. Ne obstaja veliko blagovnih znamk, ki bi lahko tekmovale med sabo.

YouTube video

Najboljši del je, da Spirit E-210 prihaja z velikimi popustom, kar pomeni, da vam nikoli ne bo treba skrbeti, da boste porabili veliko denarja. Če se sprašujete, kje kupiti Spirit E-210, si oglejte vodič o nakupu plinskih žarov.

Spirit II E 210 je za leto 2018 dobil nov dizajn in nove značilnosti, da bi bil bolj konkurenčen kot v preteklih letih. »Spirit« je Weberjeva serija za nezahtevne uporabnike, predvsem zaradi manjše velikosti in pomanjkanja izredno visokotehnoloških funkcij.

Čeprav je žar namenjen nezahtevnim uporabnikom, je še vedno dovolj močan, da vam bo služil pri peki na žaru še dolgo.

Značilnost #1: priročni merilnik za plin

Ne skrbite, da vam bo zmanjkalo plina! Spirit E-210 ima priročen merilnik, ki vam vedno pove, kdaj potrebujete več plina, preden začnete kuhati.

 

Objave iz iste kategorije: