Lepota in moda

Podaljševanje las z lasnimi vložki

Robynne
Robynne (Photo credit: aprica)

Čeprav ste čisto zadovoljne z vašo dolžino in gostoto las, bi se od časa do časa vseeno zaželele imeti zares hud konjski rep ali elegantno figo. Da bi dosegle tak učinek, vam vsekakor ni potrebno si trajno podaljšati las, temveč se lahko zatečete k super enostavni uporabi različnih lasnih vložkov: konjski repi, fige, kite in podobne že narejene frizure bodo lepo popestrile vaš končni videz.

Podaljševanje las z omenjenimi vložki je zelo enostavno, saj so vsi narejeni po princi podaljševanja s sponkami (clip on), ki pa ga gotovo že poznate. Večina teh las je sicer sintetičnih, vendar v tem primeru to ne sme predstavljati nikakršne ovire, saj so tej lasni vložki priložnostni in nikakor niso namenjeni trajnemu nošenju, izjema so nekateri konjski repi, ki so dobavljivi tudi z naravnimi lasmi.

Prednost teh lasnih vložkov je gotovo v tem, da se lahko za en dan spremenite v dolgolaso dekle, kljub temu da imate sicer zelo kratek paž ali katero drugo kratko pričesko. Če si boste lase pravilno počesale, spele in utrdile, lahko tudi že z lasmi, ki jih imate tik do ušes ustvarite videz dolge pričeske. Podaljševanje las z lasnimi vložki je predvsem priljubljeno pri dekletih, ki imajo nekoliko bolj tanke in redke lase, s katerimi si ne morejo ustvariti ravno zavidljivega čopa.

Ker tej lasni vložki obstajajo v različnih barvnih kombinacijah, smo prepričani, da boste z malo truda odkrile idealno barvo zase in boste v prihajajočih poletnih dneh lahko brez težav očarale vso tvojo okolico!

 

Enhanced by Zemanta

Objave iz iste kategorije: