Zdravje

Premagajte težave ob zanositvi

Raziskave kažejo, da so težave ob zanositvi precej pogoste. Vedno več parov se sooča s tem, da do zanositve ne pride kar samo od sebe. Ena od možnosti, da premagate to težavo, so tudi prehranska dopolnila Fertility, ki so namenjena tako zanjo kot zanj. Fertility zanjo je zasnovan tako, da vsebuje vse potrebne sestavine, ki jih potrebuje ženska, če želi zanositi, Fertility zanj pa tako, da omogoča boljšo plodnost pri moškemu.

Vitanoval in njihova prehranska dopolnila

Nemška blagovna znamka preverjene kakovosti Vitanoval je posebej za pare, ki se soočajo s težavami pri zanositvi, izdelala prehranska dopolnila za povečanje plodnosti. Produkti Fertility zanjo in zanj predstavljajo novost na trgu in parom omogočajo, da si povečajo možnosti za zanositev brez kakršni koli medicinskih posegov. Jemljejo ga lahko tako ženske kot moški, zato je na voljo v dveh različicah, ki sta osnovani na podobnih sestavinah, ki povečujejo plodnost, le da je Fertility zanjo namenjen tudi uravnavanju spolnih hormonov pri ženskah, produkt Fertility zanj pa izboljša kakovost sperme in s tem tudi plodnost.

Nekatere raziskave namreč kažejo, da se kakovost sperme pri današnjih moških slabša, kar je lahko tudi eden od vzrokov za težave pri zanositvi. Prav tako pa lahko nanje vpliva tudi stres in hiter tempo življenja, kateremu ne moremo ubežati. Zaradi tega so prehranska dopolnila, ki vsebujejo vse potrebne vitamine in minerale, skorajda nujna, kar še posebej velja takrat, ko si želimo zanositi. Zaradi tega tudi prehranska dopolnila Fertility zanjo in zanj vsebujejo vitamine in minerale, ki jih naše telo najbolj potrebuje.

YouTube video

Kako se spopasti s težavami ob zanositvi?

Pari, ki se spopadajo s težavami pri zanositvi, imajo danes na srečo veliko več možnosti za spopadanje s to težavo, kot so jih imeli kdaj koli prej. O tem se je torej najbolje pogovoriti z ginekologom, ki pozna vse možnosti in lahko razloži, katera bi bila najbolj ustrezna za določen par. Vsekakor pa ni nič narobe, če par skuša na povečanje plodnosti vplivati tudi s prehranskimi dopolnili, saj je lahko vzrok za neplodnost ali nezmožnost zanositve le v pomanjkanju določenih vitaminov, hormonskem neravnovesju, slabši kvaliteti semenske tekočine ali podobnih vzrokih. Vse to lahko pomagajo izboljšati prehranska dopolnila Fertility zanjo in zanj, ki jih naročite na vitanoval.com!

Objave iz iste kategorije: