Dom

Regali za poenostavljeno delo

Police ali omare? Kaj pravite na ragale? Odlična ideja, kajne, saj vam pomagajo, da si stvari lahko veliko lepše in enostavneje razporedite. V pisarni, doma, v kleti ali v skladišču, vam lahko regali veliko pripomorejo k temu, da boste imeli vse veliko hitreje dosegljivo. Tisti, ki nimajo, pa iščejo in izgubljajo. Iskreno povedano, sem pogosto med njimi tudi sam.regali-za-poenostavljeno-delo

Po selitvi vse nosimo v klet

Odkar smo se preselili v drugo stanovanje, se mi je zdelo, da je v njem vse manj prostora in ker je klet sorazmerno velika, smo seveda vanjo nosili vse tisto, kar ni bilo nujno imeti doma. A tudi klet se hitro natrpa in ko smo kakšno stvar ponovno iskali, bi prav prišli regali, pa jih nismo imeli. Vse je bilo na pol pospravljeno, v nekih škatlah, starih omarah in komaj še stoječih policah. Da bi bilo življenje enostavnejše, je pogosto potrebno zelo malo.
Poiskal sem kvalitetne regale, ki so bili primernih dimenzij in jih namestil v klet. V štirih regalih, pri čemer ima vsak 3 police, stror ter še prostor pod spodnjo polico, so sedaj lično pospravljene vse reči, ki jih ne potrebujemo čez poletje (te so v kleti pozimi) ali čez zimo (te pa so v kleti poleti). Sedaj ni več težava prit v klet v slabi svetlobi, saj se vsaka reč najde takoj. Pa ne samo to, prostor je še za kolo, skiroje za otroke in še kaj.

YouTube video

Naredite si red tudi v dnevni sobi in pisarni

Tako sem bil zadovoljen, da sem se pohvalil prav vsem, a na koncu ugotovil, da bi lahko imel točno tak red tudi v stanovanju in morda mi sploh ne bi bilo potrebno toliko reči nesti v klet v tem primeru. A stanovanje izgleda majhno in prostorov za odlaganje skoraj ni. Regali so odlična zadeva, ki jo lahko namestite kamorkoli, vendar pa morate prej razmisliti iz kakšnega lesa bodo (eventuelno so lahko tudi iz drugih materialov, a delujejo hladno in industrijsko), kakšna bo njihova nosilnost, barva in še kaj.
Namestite jih lahko v dnevno sobo, na hodnik ali na stopnišče hiše, kjer denimo vanje pospravite celotno zbirko knjig. En regal bi bil zagotovo primeren tudi za v kuhinjo in v njem imate lahko pri roki kuharske knjige, ki jih najpogosteje potrebujete. Tudi otroci jih potrebujejo v otroški sobi in bolj ko so stari, bolj jih znajo izkoristiti in tudi pospraviti jih znajo že sami. Regali so torej izjemno priročen del pohištva za dom, klet ali za poslovne prostore.

Objave iz iste kategorije: