Dom

Školjka Ultramax II ima samočistilne lastnosti

Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II vsebuje tehnologijo CeFiONtect, ki je Toto naredila tako priljubljeno pri potrošnikih. Ta funkcija omogoča uporabo keramičnega premaza, ki daje školjki neverjetno gladkost. Ta ga ščiti pred ostanki, ki se lahko zalepijo na školjko.

Zaradi tega je Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II izjemno lahko očistiti in vzdrževati zaradi samočistilnih lastnosti, vključenih v ta revolucionaren premaz CeFiONtect. V smislu moči splakovanja, Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II uporablja sistem za splakovanje Tornado Flush, ki uporablja sistem dvojne šobe za dovod vode.

Ta sistem za splakovanje ustvarja centrifugalno ciklonsko splakovanje, ki zmanjšuje nastajanje odpadkov in ohranja školjko čisto. Ultramax II ima tudi korist od gravitacije in naravnih sil, ki so večje od vodnega tlaka, kar omogoča, da je školjka kar najbolj učinkovita.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta337wtO-FY

Tako kot pri drugih Totovih straniščnih školjkah, je tudi
Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II zasnovan tako, da je oblika izjemno ergonomska. Sifon je tudi popolnoma gladek, kar omogoča gladko in hitrejše splakovanje.

Ultramax II ima tudi podolgovato posodo za katero je dokazano, da ponuja več udobja za večino ljudi.

Ultramax II je integriran tudi s tehnologijo sedežev SoftClose, kar ji daje izjemno udobje tudi brez straniščne školjke. Ima tudi lastno tehnologijo Totovih premazov SanaGloss, ki ohranja vašo straniščno školjko tako čisto, kot je mogoče pri vsakem splakovanju.

Slabosti

Univerzalna višina sedenja, ki jo uporablja Ultramax II, je prejela nekaj kritik, zlasti pri višjih in manjših osebah. Nekateri ga opisujejo kot slabšega v primerjavi s starejšim modelom Ultramax, ki je bil bolje zasnovan za standardno višino.

Zaključek

Kljub tem majhnim težavam je Toto Ultramax II še vedno ena najboljših straniščnih školjk v tem cenovnem razredu. Vključitev specifičnih inovacij, ki so Toto postavile na pomembno mesti v gospodinjstvu, je pripomogla k temu, da je Ultramax II dobil ugled, ki zagotovo ustreza njegovemu imenu, pod pogojem, da si ga lahko privoščite s svojim proračunom.

Objave iz iste kategorije: