Skupinske inštrukcije so cenejše

Če želite prihraniti, a se vendarle kaj novega naučiti ter čim več odnesti od inštrukcij, se odločite za skupinske inštrukcije, ki omogočajo, da se nove snovi naučite v manjši skupini, ki ima težave pri istem predmetu. Tako se boste med seboj lahko bodrili in si pomagali, hkrati pa boste za inštrukcije plačali manj.

Skupinske inštrukcije so dobra rešitev za vse, ki se pripravljate na maturo, za tiste, ki imate popravni izpit, pa tudi za vse ostale, pa naj si boste osnovnošolci, srednješolci ali študenti. V primeru, da potrebujete le osvežitev določene snovi, vam bodo takšne inštrukcije pomagale, hkrati pa je učenje v skupini bolj zabavno.

Za razliko od razreda v šoli, kjer je veliko število učencev, je skupina na skupinskih inštrukcijah majhna, kar pomeni, da bo vsak udeleženec od inštrukcij odnesel veliko več kot v šoli. Poleg tega se inštruktor prilagaja učencem in se trudi, da ne nadaljuje z razlago snovi, dokler prav vsi ne razumejo že obravnavane snovi.

V primeru, da se pokaže, da kakšen od učencev v skupini snov veliko bolje obvlada kot ostali ali pa ima pri snovi težave, ga bo učitelj inštruktor opozoril na to in mu predlagal, da se odloči za individualne inštrukcije. V primeru, da bo kakšen od ostalih učencev med tem časom prav tako napredoval, bosta lahko kasneje na inštrukcije hodila v paru, učenec, ki je imel težave s slednjem snovi na skupinskih inštrukcijah, pa se jim bo po nekaj uricah individualnih inštrukcij, kjer si bo učitelj vzel čas samo zanj, spet brez problema pridružil.

Če vas takšne inštrukcije zanimajo, povprašajte svojega inštruktorja o tej možnosti oziroma se dogovorite s svojim sošolcem ali prijateljem za to, da na inštrukcije hodita skupaj – inštrukcije namreč lahko potekajo tudi v paru, lahko pa v skupini treh, štirih ali več učencev. Pomembno je le, da najdete inštrukcije, ki vam ustrezajo, pa naj si bodo to individualne ali skupinske inštrukcije.

Similar Posts: