Tehnologija

Tiskalnik in kartuše kot izvirno darilo

Moja mama se vedno pritožuje nad svojim tiskalnikom za domačo uporabo. Vedno poslušam, da ko ga potrebuje, ali ne dela ali pa ima prazne kartuše. Iz njenega nedelujočega tiskalnika se zafrkava že cela družina. A letos smo se odločili narediti temu konec. Z obema bratoma smo se skupaj odločili, da ji bomo za rojstni dan podarili nov tiskalnik.

Prebrskali smo spletne trgovine in kar nekaj časa iskali tisti pravi tiskalnik, ki bi dobro služil mami. Starejši brat je izbral tiskalnik in ga naročil po spletu na svoj naslov. A ker smo zbrali kar nekaj denarja in je bil tiskalnik malo cenejši, nam je ostalo denarja še za celo zalogo kartuš. Zraven novega maminega tiskalnika gredo kartuše canon pixma. Na spletni strani toner123.si samo izbereš znamko tiskalnika in točen model, nato pa spletna stran prikaže kakšne kartuše ustrezajo za določen tiskalnik. Kupili smo 3 črne kartuše in 3 barvne kartuše. Mislim, da ji bo to dovolj za kar nekaj časa.

 

Presenečenje za rojstni dan

YouTube video

Za rojstni dan smo darilo zavili v eno ogromno škatlo, nato pa v več manjših. Kar nekaj časa se je trudila z vsemi pentljami, celofanom in kartonastimi škatlami. Ko pa je prišla do zadnjega paketa, je kar osupla od presenečenja zaradi izvirnosti darila. Običajno ji kupimo kakšen nakit, knjigo ali gledališko karto, letos pa smo se malo bolj potrudili z izvirnostjo in domišljijo.
Bila je zelo navdušena nad tiskalnikom, a prav nasmejala se je, ko je prišla do najmanjše škatle. V škatli jo je čakalo kar 6 kartuš. Kvalitetne kartuše canon pixma so ji narisale nasmeh na obraz. Rekla je, da bo od sedaj naprej še bolj navdušeno tiskala vse fotografije, voščilnice, recepte in ostalo.

Kvalitetne fotografije

Že čez nekaj tednov pa je mlajši brat praznoval rojstni dan in mama mu je na račun novega tiskalnika in kartuš canon pixma natisnila set fotografij iz njegovega otroštva v spomin. Na fotopapirju so fotografije natisnjene z novim tiskalnikom izgledale prav profesionalno. Tudi kartuše canon pixma so se odlično odrezale.

Objave iz iste kategorije: