Dom

Trosedi z ležiščem so odlična izbira za manjša stanovanja

Opremljanju domačih prostorov je treba nameniti kar nekaj časa, če si želite kar se da prijetnega in udobnega bivanja. Za veliko mero udobja in dobrega počutja morate zlasti poskrbeti v dnevnem prostoru. V njem preživite kar nekaj časa, zlasti v popoldanskem in večernem času. V dnevni praviloma stoji vsaj en večji kos oblazinjenega pohištva, kot so sedežna garnitura, kavč, dvo- ali trosed.

Najteže je opremiti manjše dnevne prostore oziroma manjša stanovanja. Zaželeno je, da je v njem minimalno število kosov in da je vsak izbrani kos dobro funkcionalen, narejen iz kakovostnih materialov in ne nazadnje privlačen na pogled. Za manjša stanovanja so odlična izbira trosedi z udobnim ležiščem. Dnevni prostor in spalnica tako lahko postaneta en prostor.

Trosedi z različnimi velikostmi ležišč

Če se boste pri izbiri oblazinjenega pohištva za dnevni prostor najbolj navdušili nad trosedi z ležiščem, to še ni zadosten podatek za izbiro najustreznejšega. Bodite zlasti pozorni na to, kako veliko ležišče potrebujete. Na trgu so vam na voljo raztegljivi trosedi z ležiščem 150, 160 ali 180 centimetri. Vsekakor pa si lahko naročite trosed z ležiščem po meri.

Kotna sedežna garnitura

Morda vas bodo bolj kot trosedi z ležiščem navdušili dvosedi z ležiščem, ki so prav tako odlična izbira zlasti za manjša stanovanja. Sicer pa vas bodo v specializirani prodajalni z oblazinjenim pohištvom za dnevni prostor pričakale še sedežne garniture v številnih oblikah, velikostih. Enako priljubljeni so kavči.

Uporaba dvo- ali troseda z ležiščem

Dvo- ali trosedi z ležiščem so torej idealen kos pohištva za domove, kjer je treba pri opremljanju paziti na prav vsak košček prostora. Takšna vrsta pohištva vam čez dan lahko služi za sedenje, počitek, druženje s prijatelji, branje. Zvečer pa ga lahko na hiter in preprost način prelevite v vrhunsko ležišče, ki vam bo ponudilo veliko mero kakovostnega in mirnega nočnega počitka.

Objave iz iste kategorije: