Lepota in moda

Turkiz

Posebno modre barve, ki je tako privlačna že na sam pogled, izvrstnih oblik in hkrati tudi z izjemno močjo? Zagotovo govorimo o določenem kamnu. V tem primeru gre za rojstni kamen Strelca, Vodnarja in Ribi. Vam pade na pamet kamen turkiz?

Turkizno modra barva je zagotovo ena od barv, ki jih na paleti barv zares radi vidimo. Zakaj? Ne samo, da je tako poživljajoča in očesu prijazna, prav tako je tudi sproščujoča, polna energije, pomirja in nas popelje v popolnoma drugo razsežnost. In zato je ta kamen tako poseben. Če imate občutek, da j vse okrog vas polno blokad, katerih enostavno ne morete pregnati, prepustite to kamnu, ki vas bo zagotovo teh rešil in vas tudi zaščitil pred drugimi možnimi. Želite vedeti, da za vse kar se vam lepega zgodi in za vso vašo srečo, da ste odgovorni sami, kajti to je tudi res? Potem vam bo tudi v tem primeru pomagal prav ta poseben čudežen kamen, ki ima tako izjemno moč.

Kar je še posebej super, je da ga lahko nosimo na različne načine. Če slučajno nismo ljubitelj nakita in ga ne želimo nositi okrog vratu, kot modni nakit, seveda pa ga želimo vedno imeti s seboj, ga enostavno postavimo v žep, pod blazino, v denarnico, itd. Kakorkoli nam pravzaprav odgovarja.

Se zjutraj prebudite in se ne morete spomniti lastnih sanj, pa če si še tako prizadevate, da bi se jih? Si želite mirnega spanca? In seveda tudi blaginje? Navsezadnje brez te ne moremo in smo odvisni od nje. Naše preživetje je seveda deloma odvisno tudi od te. Veste, da je turkiz prav tako simbol prijateljstva in, če ga boste podarili, verjetno z darilom ne morete zgrešiti. Poleg tega, pa bo ljubljeni osebi podaril bogastvo? Odlično. O turkizu govori že preteklost in obstajajo mnoga različna prepričanja, ki se tičejo njegove učinkovitosti.

Torej, podariti nekaj večnega, učinkovitega in nekaj kar prinese blaginjo in druge pozitivne stvari v življenju. Podarite torej kamen.

Objave iz iste kategorije: