Dom

Visokokvalitetni substrati in gnojila za naše rastline

Skrb za rastline zahteva poleg ljubezni tudi pravo tehnologijo. Ta tehnologija se skriva v dodatkih za naše rastline, ki jim spodbuja rast in jih ščiti pred škodljivimi elementi. Vsak velik in majhen vrtnar ve, da je oskrbovanje vrta lahko veliko lažje, če vemo kaj naše rastline potrebujejo. Z razumevanjem potreb po gnojilih in substratih, bo naš vrt izgledal čudovito. V tem članku bi vam radi predstavili podjetje General Hydroponics in njihove najbolj popularne produkte.

Podjetje General Hydroponics

Več kot 40 let nazaj se je zbrala skupina inženirjev, znanstvenikov, tehnikov in ljubiteljev rastlin in tako so ustanovili General Hydroponics podjetja. Dandanes obstaja že več kot 40 let in njihove produkte lahko najdemo po vsem svetu. Podjetje vrhunske raziskovalne centre v Ameriki in Evropi, kjer izdelujejo gnojila, substrate ter sisteme za oskrbovanje velikih in majhnih površin za vzgojo rastlin.

Izdelki, ki delujejo z naravo

Podjetje General Hydroponics je znano po svojih proizvodih, ki so prej mnogokrat testirani, da delujejo najbolje z naravo. Narejeni z visoko-kvalitetno mešanico sestavin, poznamo mnogo različnih proizvodov, ki se glavno delijo na:

  • Kontrola škodljivcev
  • Hranila
  • Substrati
  • Oskrbovanje rastlin
  • Sistemi za zalivanje

Vsi produkti so narejeni za celovito oskrbo, spodbujanje ter zaščito rastlin, ki jih lahko uporabimo na našem vrtu.

YouTube video

Za lep vrt

General Hydropnics so zelo znani po svojih produktov v kategoriji hranil in substratov. Z njimi lahko hitro in brez težav izboljšamo zdravje naših rastlin. Če si na hitro pogledamo kaj so največje prednosti:

  • Hipodromska gnojila

Ker take rastline niso v zemlji, potrebujejo dobro oskrbo hranil v obliki vitaminov in mineralov. Za uspešno rast v mineralni vodi, mora tako gnojilo vsebovati celoten spekter potrebnih elementov, ki so primerni za vsak konfiguracijo hipodromskega vrta.

  • Navadna gnojila

Posebno narejena za lep sijaj in oskrbovanje rastlin v vseh fazah rasti, General Hydroponics BioThrive gnojilo je veganske narave. Vsebuje sestavine, kot so: izvlečki rastlin, alge in minerali. Ta kombinacija vzpodbudi rastline, da dajo več sadov in so bolj vitalne.

  • Dodatki za rastline

Rastline potrebujejo različna hranila, ki jih omogočajo rast in sijaj. Podjetje izdeluje dodatke za naš vrt, ki so specifični za določeno funkcijo, ki jo želimo od rastlin. Razni produkti, kot so CALiMAGic so narejeni, da rastlinam dodajo kalcij, magnezij in druga hranila, ki jih potrebujejo – odvisno od velikosti našega vrta in tega, kar želimo doseči.

  • Organski dodatki za rastline

Organski dodatki imajo veliko moč, saj so narejeni iz 100% naravnih sestavin. Tako poznamo produkte, ki so narejeni za vzpodbujanje rasti korenin, cvetenja, vsrkavanje hranil ipd.

Sistemi za namakanje in zalivanje so načrtovani glede na značilnosti vrta, ne glede na vrsto pa so v osnovi sestavljeni iz krmilne naprave. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: