Tehnologija

Vrnimo stari telefon nazaj k življenju

Pametni telefoni so postali vsakodnevni spremljevalec mnogih posameznikov. Uporabljamo jih za sledenje urniku dneva, navigacijo, osebne in poslovne klice, igranje iger in druge aktivnosti. To pa pomeni, da je telefon postal nujno orodje za osebne in poslovne uporabnike. Res pa je, da kljub vedno bolj vzdržljivim komponentam, ki jih uporabljajo mobilne naprave, se še vedno lahko pokvarijo.

Nakup novega mobija je tako velikokrat popolnoma nepotreben, saj lahko starega obudimo k življenju. Tako je popravilo pametnih telefonov velikokrat boljša možnost, kot pa če preprosto samo zamenjamo napravo.

S popravilom telefona prihranimo denar

Novi telefoni so vedno bolj ugodni za nakup. Kljub temu pa še vedno predstavljajo dokaj veliko investicijo. Popravilo pametnih telefonov pa nas bo stalo samo delček denarja, ki bi ga morali zapraviti za novo napravo. 

Popravilo pametnih telefonov
Popravilo pametnih telefonov znamk Samsung, Huawei, …

Čeprav star telefon nima najnovejšega procesorja, kamere in operacijskega sistema, je še vedno uporaben. Tako ni potrebe po nakupu najnovejše tehnologije, če stara še vedno zadovoljivo deluje. To pa nam tudi ponudi priložnost, da počasi prihranimo denar za novejšo napravo, ko se bomo enkrat odločili naš mobi zamenjati.

Star uporabniški vmesnik nam je poznan

Mobilna tehnologija se zelo hitro spreminja. To pa se opazi pri vsakem novem pametnem telefonu, saj uporablja vmesnik, ki je lahko bistveno drugačen od tega, ki smo ga navajeni. Tako lahko z zamenjavo naprave tvegamo, da nam bo vmesnik dokaj nepoznan. Možno pa je tudi, da nam ne bo všeč. Poleg tega pa se bomo mogli počasi navajati na vse nove funkcije in zmožnost, ki nam jih nova naprava ponuja.

YouTube video
Video: Kako poteka popravilo telefona pri Gizzmo servisu?

Popravilo telefonov pa nam zagotovi, da bomo naš star mobi lahko še vedno naprej uporabljali. Tako se ne bo potrebno učiti novih trikov nove naprave. To pa je lahko zelo uporabno, če nimamo časa oziroma se ne želimo s tem ukvarjati.

Ohranimo aplikacije in kontakte

Če svoj trenutni pametni telefon uporabljamo že nekaj časa, je velika verjetnost, da imamo na njem nameščenih veliko aplikacij. Te aplikacije pa z menjavo mobija izgubimo. Tako jih moramo ponovno poiskati v virtualni trgovini ter jih namestiti. To pa je v večini primerov zelo dolgotrajen proces. Med tem pa lahko seveda tudi izgubimo razne podatke, kot so kontakti, shranjeni dokumenti, shranjene igre ipd.

Če pa popravimo pametni telefon, ki se nam je pokvaril, pa bomo vse te podatke ohranili. Tako bomo tudi vse podatke lažje prenesli na nov mobi, ki ga bomo v prihodnosti kupili.Na spletni strani www.gizzmo.si lahko koristimo pomoč vrhunskih tehnikov, ki nam bodo pametni telefon obudili nazaj k življenju. Poleg tega pa lahko v trgovini z bogato ponudbo kupimo različne dodatke za naš pametni telefon.

Objave iz iste kategorije: