Dom

Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP

Ali je vaše dvorišče prevzel škodljivi plevel? Ali se bojite dneva, ko boste morali poskrbeti za vašo trato, ker je trava tako dolga? Se sprašujete, kako boste osvojili način ustvarjanja dvorišča, v katerem lahko uživate? S pravimi orodji vam ni treba skrbeti.

Pravzaprav je košnja vaše trate in izdelava lepih prostorov, na katerih boste preživljali svoj čas, preprosta in enostavna, ko imate pravo opremo. Če še nikoli niste uporabljali vrtne kosilnice, se pripravite na presenečenje. Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP, 122 cm, je neverjetna kosilnica, opremljena z vrsto ugodnosti, ki vam bodo všeč. To je zmogljiv in trpežen model, ki vam pomaga opraviti tudi najtežje dvoriščne naloge. Tukaj je napisano vse, kar morate vedeti.

Tempomat in enostavna uporaba

Vožnja s Fast Hydro je enostavna. Volan je udoben tudi po daljšem času in na menjalniku lahko vklopite tempomat za nemoteno košnjo brez napora. Tudi kompaktna velikost pomaga pri košnji, zlasti na težje dostopnih mestih, kjer se bodo večje kosilnice zagozdile ali pa ga sploh ne bodo mogle doseči.

Slabosti

Neenakomerna postavitev višine

Glavna težava s traktorjem Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro je, da je vzvod za nastavitev višine nenavadno postavljen. Čez ročico se lahko enostavno spotaknete, ko vstopite ali izstopite iz kosilnice; druga možnost je, da bi bila ročica na tisti strani, kjer se trava prazni. Morda je sprva nadležno, toda verjetno se boste navadili, da boste kosilnico previdno vklopili in izklopili.

YouTube video

Splošna ocena

S širokim rezalno glavo, zmogljivim motorjem in tempomatom je vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 Fast Hydro zelo dober in učinkovit. Njegova kompaktna velikost olajša košnjo srednje velike trate in s široko paleto dodatkov, ki jih lahko pritrdite, kosilnico uporabljate za različne naloge, za katere prej niste nikoli pomislili.

 

 

Objave iz iste kategorije: